ANWB Drivers Academy

ANWB Drivers Academy is het grootste en meest moderne mobiliteitscentrum van Nederland. Op een baan van 10 hectare zijn technische voorzieningen getroffen om extreme verkeerssituaties zeer realistisch na te bootsen en mensen te laten ervaren hoe te handelen in deze situaties.

Het complex is gevestigd in Lelystad en alle activiteiten zijn gerelateerd aan (duurzame) mobiliteit, het besturen van een voertuig en verkeersveiligheid. Hier ervaart u zowel spektakel als educatie in één avontuurlijke training!

Ervaringen

Uw voordelen

  • Veiliger en zekerder de weg op
  • Spectaculaire training
  • Verhoog uw rijvaardigheid
  • Voorkom ongelukken
  • Ervaar hoe te handelen bij een ongeluk
  • Betaalbare kwaliteit

99,-per persoon

ANWB Zuinig Rijden (HNR)

Bewust worden van uw rijgedrag en 8-10% op brandstofkosten besparen!
Tijdens deze trainingen leren wij u de rijstijl aan te passen zodat deze past bij het voertuig en rijden uw medewerkers gegarandeerd zuiniger én veiliger!

99,-per persoon

Bedrijfsuitje

Gegarandeerd een onvergetelijke dag!
Met al uw medewerkers spectaculair slippen op onze baan? Dit is een origineel teamuitje om nooit te vergeten!

99,-per persoon

Elektrisch rijden

Ervaar uw elektrische auto
U bespaart kosten, rijdt milieuvriendelijker en bezorgt uw omgeving minder geluidsoverlast.

Modernste rijvaardigheidscentrum met gecertificeerde trainers

De trainingen worden gegeven door onze zeer deskundige instructeurs. Daarnaast is onze organisatie TüV en ISO gecertificeerd. Ons ultra moderne trainingscentrum in Lelystad is het grootste op het gebied van voertuigbeheersing en verkeersveiligheid in Nederland. Wilt u ook werken aan uw verkeersveiligheid? Meld u dan aan voor een van de vele trainingen die wij aanbieden. Na afloop gaat u altijd comfortabel en goed voorbereid de weg op.

Trainingen op maat

Wilt u een offerte op maat, bijvoorbeeld voor een groepstraining? Dat kan natuurlijk ook! Klik hier om een offerte op maat aan te vragen.

Neem contact op