149,- p.p.

Ervaar de veelzijdigheid van SUV’s

Training SUV Terreinrijden

Heeft u een SUV of gaat u er één huren, bijvoorbeeld op vakantie, en wilt u daar alles uit halen? Dan is deze training echt iets voor u! Door middel van verschillende off-road oefeningen, zoals helling op- en afrijden, ervaart u de veelzijdigheid van terreinauto's (4WD's) en SUV’s. Onder extreme maar gecontroleerde omstandigheden leert u veilig rijden in ruig landschap en zult u voortaan met meer rijplezier het avontuur opzoeken.

Impressie trainingsdag

Meld je aan voor deze training

Wat leer ik tijdens de training

  • Beter inzicht in de gevaren én kansen van rijden op ruig terrein
  • Het vermogen om in elke situatie gecontroleerd en veilig te blijven rijden
  • De juiste kennis om in uw 4WD met meer rijplezier het avontuur op te zoeken

Programma

  • Helling op- en afrijden
  • Zijdelings tegen hellingen oprijden
  • Double trouble (hindernissen ontwijken op helling)
  • Diverse hindernissen
Bekijk beschikbare data

Praktische zaken

De training SUV Terreinrijden duurt 2.5 uur, waarbij u kunt kiezen tussen een middag of een avondsessie.
De ANWB training SUV Terreinrijden volgt u standaard in een auto van de ANWB. Met maximaal vier personen neemt u plaats in een Volkswagen Tiguan. Tijdens de training wordt u begeleid door vakbekwame ANWB instructeurs.

Standaard zit er bij deze training geen lunch. Bij boeken is het wel mogelijk om een VIP catering arrangement aan te schaffen. U ontvangt dan twee belegde sandwiches, een snack, appel en een blikje jus d'orange. De kosten hiervoor zijn €9,95. Als u van deze optie gebruik wilt maken kan dit op het aanmeldformulier.

Locatie

ANWB Drivers Academy
Talingweg 120
8218NX Lelystad
088 - 269 64 68
ANWB Drivers Academy
Talingweg 120
8218NX Lelystad
088 - 269 64 68
ANWB Drivers Academy
Talingweg 120
8218NX Lelystad
088 - 269 64 68

Instructeurs

Het ANWB team van instructeurs bestaat uit meer dan 45 mensen. Samen zorgen zij ervoor dat uw training veilig, educatief én leuk is.

Joan van Kerkhof, locatie beheerder

Joan van Kerkhof werkt al 30 jaar bij de ANWB. Hij rijdt SUV en heeft het SUV terrein van de ANWB Drivers Academy zelf aangelegd. Joan over de training: “SUV rijden is toch anders dan een niet 4 wiel aangedreven auto. Ik ben op internationaal onderzoek uitgegaan om te kijken hoe een terrein eruit moet zien en wat er in de training benoemt en geoefend moet worden om veilig en plezierig SUV te rijden. Naar mijn mening is dat goed gelukt. Ik kan iedereen die meer uit zijn of haar 4WD wil halen, deze training zeer aanraden.”

Ben ik goed verzekerd?

ANWB Drivers Academy heeft veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wanneer u, tijdens de trainingen, met onze auto's rijdt hoeft u zich geen zorgen te maken. Mocht u schade rijden, dan is dat onze verantwoordelijkheid. Uiteraard vinden de oefeningen tijdens de trainingen plaats onder gecontroleerde omstandigheden en zijn deze uitermate veilig. Al onze processen en dus ook de trainingen zijn gewaarborgd binnen onze ISO certificering. Deze certificering bevestigt de kwaliteit van de trainingen die door ANWB Drivers Academy worden gegeven.
Algemene voorwaarden Veel gestelde vragen

Stuur deze training door

Kent u iemand voor wie deze training interessant zou kunnen zijn? Of wilt u de pagina op een later tijdstip bekijken? Stuur deze dan door!
Stuur door!

Doe deze training cadeau

Bezorg iemand een onvergetelijke dag met deze training! Kent u iemand wie deze training op het lijf is geschreven? Geef hem of haar dan deze leuke en leerzame training cadeau. Een origineel geschenk vol avontuur!

Wilt u de veelzijdigheid van terreinauto’s ervaren?

Door extreme situaties na te bootsen leren we u hoe u controle kunt krijgen over uw terreinwagen in een ruig landschap. Na deze training zult u met meer rijplezier en zelfverzekerdheid het avontuur opzoeken.

Meld je aan voor deze training